[VIDEO] Dekta Bencl Jadi Perempvan..Dekta men4ngis Buat Ramai Simpati

Tangisan anak Shuib mengundang perhatian wargamaya kerana Dekta merupakan satu-satunya anak perempuan Shuib.

Shuib yang sering berkongsi gelagat anak-anak mereka sejak pemergian Arwah Siti Sarah pasti akan mendapat perhatian warganet.

Dekta dan drama berpisah tiada yaaa 😂 Siapa anak perempuan dia macam ni? Tak boleh usik sikit, nangis dah macam kena pukul. Si Matin dah takut tu sebenarnya 😂 Haihhh la anak-anak, waktu kecil ni gaduh2 dulu, besar nanti haaa baru rindu ❤️❤️❤️

VIDEO:

KOMEN NETIZEN:

Sumber : Instagram Siti Sarah Raisuddin via http://www.komedimedia.com/

Perhatian! Pihak MAIBACA tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini