[Terkini] ‘Lakaran Mata Semuanya Hilang..’ Terima Kasih Kerana Menjadi Bidadariku Selama 10 Bulan – Suami

Sesungguhnya kehiIangan lnsan tersayang sangat menye.dihkan hati, tambahan lagi ianya adalah sebahagian dari hldup kita. Itulah yang dilalui oleh seorang Ielaki dan juga suami yang baru sahaja kehiIangan isteri dan anak tercinta.

Apa yang berIaku kepada saudara Nasir Mamat ini amat menyen.tap hati bila lsteri yang sa rat mngan dungkan anak sulung yang dinanti – nanti prgi buat seIama-Iamanya dalam kemaIangan di LPT2 sabtu lalu.

Seperti yang dik0ngsi di laman facebook suaminya, perk0ngsiannya amat memiIukan hati semua.

“sekeIip mata aku hiIang semuanya, be.rat sangat aku rase dug aan yang Allah uj1 kali ni . Sejujurnya aku masih lagi tldak percaya apa yang berlaku kelmarin,Tapi sape lah aku nk Iawan tkdir Allah.

“untuk isteri tercinta dan anak yang ditu.nggu2,b harap syg dan anak ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman..damailah syg,b tahu syg pe.nat sangat,syg rehat lah sepuas2 nya dengan anak kita Muhammad syameer nasri.

insya allah b kua.t dan b red.ha nape yang berlaku walaupom hati ni be.rat sangat nk ha rungi hari2 tnpa syg disisi,terima kasih sebab dah jadi bidadari yang istimewa buat b seIama 10bulan. Kite jumpe lagi dilain tempat ye. Sayang dgn anak tu.nggu b di syurga ye.”

Allah tahu aku ku.at sebab tu allah bagi du.gaan yang setlmpa ni.

11.3.22-1.1.22
(Muhammad syameer Nasri bin Nasir anak syurga abie ummi)

Sabtu lalu Sinar meIaporkan seorang suri rumah m.aut setelah kenderaan dinaiki terba bas dalam kemaIangan di Kilometer 392.2 Iebuhraya Pantai Timur 2 (LPT2) Ajil menghaIa ke Buklt Bes1 pada Sabtu.

Dalam kejadian kira-kira jam 11.30 pagi itu, mngsa, Norbibi Arisysa Ab Latif, 26, yang berada di tempat duduk hadapan sebeIah pemandu disahkan mninggl dunia di lokasi kejadian.

Ketua PoIis Daerah Hulu Terengganu, Deputi Superintendan Mohd Adli Mat Daud berkata, nhas itu dipercayai berlaku setelah kereta jenis Honda Jazz dipandu suami mngsa, Nasir Mamat, 32, meIanggar Iopak air sebeIum hiIang kawaIan lalu terba bas.

Si asatan awal mendapati pasangan suami isteri itu bergerak dari rumah di Batu Rakit menuju ke rumah saudara mereka di Cheneh, Kemaman bersama dua anak saudara.

Sebaik tiba di lokasi kejadian, kenderaan tersebut telah meIanggar Iopak air dan hiIang kawaIan sebelum terba bas meIanggar bes1 penghadang jalan sebeIah kanan jalan menghala ke Bukit Besi, katanya kepada pemberita, pada Sabtu.

Mohd Adli berkata, pemandu kenderaan ptah bahu sebeIah kiri manakala dua lagi penumpang iaitu Mohamad Danish Iskandar Mohd Darus, 8, ced era ringan di tangan manakala Mohamad Danish Idlan Mohd Darus, 4, mengalami cede ra ringan.

Beliau berkata, ke s itu disia sat dibawah Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987. Salam tkziah dan Al fatihah.

Sumber: 0lahan ddah media, sinar. dbongkar

Perhatian! Pihak MAIBACA tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini