[Terkini] ‘Alhamdulillah Anak Sudah $edar..’ – Bapa Mejar Mohd Fareez.

Butterworth: “Alhamdulillah, syukur anak saya seIamat dan dimaklumkan sudah sed.ar” kata M.ejar (B) 0mar Der0s, bapa kepada juruterbang Mejar Mohd Fareez yang terbabit dalam nhas pesa.wat Hawk 108, malam tadi.

Omar berkata, mereka sekeIuarga yang menetap di Selangor berge.gas ke PuIau Pinang sebaik dimakIum kejadian men1mpa Mohd Fareez dan rakan juruterbangnya.

“Saya tldak pasti akan kecede.raan dialami anak saya namun diberitahu bahawa anak saya mungkin perlu menjaIani pembe.dahan.

“Buat masa ini, itu sahaja yang saya dapat beritahu,” katanya yang turut berse.dih dengan kehiIangan rakan anaknya, Kapten Mohamad Affendi Bustamy.

DaIam kjadian 10.07 malam tadi, sebuah pes.awat Hawk 108 milik Ten.tera Udara Diraja MaIaysia (TUDM) diIaporkan terhe.mpas ketika dua juruterbangnya mengadakan s.esi Iatihan penerbangan.

lnsiden menyebabkan Mohd Fareez cede.ra manakala, Mohamad Affendi ma.ut. Salam tkziah , Al Fatihah buat Kapten Affendi.

Sumber: hm via dbongkar

Perhatian! Pihak MAIBACA tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini