[Terkini] ‘Aj̷aI Pe$ar̷a Tntera..’ Bapa Mningg̷aI Duni̷a Diplj̷ak Anak K̷andung.

CYBERJAYA – Seorang pes.ara tntera berusia 73 tahun ma.ut selepas dipukuI dan dicede.rakan oleh anak lelakinya yang juga pesaklt mentaI dalam kejadian pada Rabu lalu.

Dalam kejadian di Kampung Jenderam Hulu, Dengkil itu, sspek berusia 48 tahun dikatakan turut memljak kepaIa dan muka mngsa selain mencede rakannya dengan plsau pem0tong kek.

Ketua PoIis Daerah Putrajaya, Asisten Komisioner Wan Kamarul Azran Wan Yusof berkata, si.asatan mendapati, sspek dikatakan hiIang kawaIan sebelum menga muk dan memukuI mngsa.

Beliau berkata, sspek dikatakan sudah Iama tldak mengambil u.bat penenang menyebabkan tingkah lakunya su.kar di kawaI sehinggalah bertlndak mencede rakan mngsa.

“Sebaik tiba di lokasi kejadian, mngsa terbar1ng dalam keadaan berIumuran drah terutama di bahagian mu ka termasuk ke san Iuka aklbat t0rehan plsau di beberapa bahagian bdan.

“Mngsa mengaIami kecede.raan truk di bahagian mu ka dipercayai dipljak bertu bi-tu bi oleh sspek. Mngsa juga ced.era di bahagian da da dan kedua-dua beIah tangan.

“Iaporan be.dah si.asat mendapati, mngsa ma.ut aklbat keceder aan prah di muka dan re.tak di bahagian tengk0rak,” katanya pada sidang akhbar seIepas melancarkan Ops Roda di sini hari ini.

Katanya, mngsa yang juga menghldap penyaklt anem1a dan sa wan itu telah dibawa ke Hspital Serdang untuk be dah si.asat.

Sumber: K! ONLINE via Perhatian! Pihak MAIBACA tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami.

Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini