S̷angup F̷amly Berbu̷at Bend̷a Mac̷am Tu Dek̷at Adik 0KU,

GAMBAR HIASAN

Polis Indonesia mendedahkan pihaknya baru-baru ini menyelamatkan seorang gadis remaja berusia 18 tahun merupakan OKU (lemb̷am) dikenali sebagai AG dari terus dir̷at̷ah oleh bapanya, JM, 45, dan dua beradiknya iaitu SA (24) dan YF (15 ), yang dit̷ah̷an atas dakw̷a̷an melakuk̷an ser̷ang̷an sek.su̷al terh̷ad̷ap mangs̷a semenj̷ak ibuny̷a meningg̷al duni̷a.

AG yang tingg̷al bersam̷a tiga suspek itu di Sukoharjo. Jir̷annya y̷ang prih̷atin berkata, dia curiga melihat keadaan AG lalu meminta polis menyi̷as̷at bapa dan dua beradiknya itu sebelum ketiga-tiganya dit̷ah̷an.

Menurut penyi̷as̷at, JM meng̷aku tel̷ah mer0.g0l mangs̷a seb̷any̷ak lim̷a k̷ali, man̷akal̷a SA berk̷at̷a dia tel̷ah mer0.g0l AG sebanyak 120 kali d̷an YG, 60 kali.

Ketua Polis Unit Perlindung̷an Wgakanit̷a dan Kanak-Kanak Tanggamus, Primadon̷a Laila berkata, JM menui dia sed̷ar bahawa dia mer0.g0l anaknya sendiri dan mengambil kesempatan di atas kekurangan anakny̷a itu.

“Dia (mangsa) tidak berdaya dan bapanya mengambil kesempatan itu untuk memu̷ask̷an h̷alw̷a n̷afsuny̷a,” k̷at̷a Prim̷adon̷a.

Sementara itu, SA dan YF berkata mereka bertindak demikian kerana terd0r0ng dengan n̷a.fsu selain ker̷ap menonton video lu.c̷ah melalui telefon bimbit, malah pernah meng̷aj̷ak mangsa menonton video itu bersam̷a merek̷a beberap̷̷a k̷ali.

Bukan itu sahaja, YF juga mengaku kepada polis bahawa dia baru-baru tel̷ah mel̷akukan hubung̷an s3k$ dengan lembu dan k̷ambing milik jirannya. Ekor̷an itu, polis meminta YF menjalani pemeriks̷a̷an ment̷al.

Mangsa kini dijaga oleh saudara dan berada dalam keadaan baik dari segi fizik̷al. Tetapi dia m̷asih traum̷a deng̷an kejadi̷an tersebut.

Tiga suspek terbabit dit̷ah̷an rem̷an untuk si̷asat̷an l̷anjut. Jika didapati bersal̷ah, ketiga-tiganya boleh dihukvm penj̷ar̷a selama 15 tahun.

Sumber: Coconut Jakarta via https://thenota3.blogspot.com/

Perhatian! Pihak MAIBACA tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini