“Makan Muntᾰh Mkan Muntᾰh…” Selepas Didi, Janna Nick Pula Masuk Hospitᾰl Gara2 Penyᾰkit Ini.

Selepas kekasih hatinya dimasukkan ke hosp1tal minggu lalu, pelakon dan pengacara sensasi Janna Nick turut menerima nasib sama apabila disahkan mengh1dap vert1go.

Janna ketika dihubungi Kosmo Online! memberitahu, dia dimasukkan ke hosp1tal sejak Sabtu lalu selepas tidak berapa sihat dan mvntah berterusan.

“Doktor kata saya mengh1dap vert1go. Sebelum ini memang tak pernah ada s1mptom-s1mptom sebegitu.

“Sudah empat hari saya tak boleh mak4n, munt4h berterusan, tak boleh berdiri dan tak boleh imb4ng badan dengan betul.

“Bila berdiri lama sikit saja rasa nak pit4m, kep4la rasa s4kit dan tak selesa. Rasa seperti di awan-awangan,” katanya.

Tambah pelakon Marry Me Senorita itu, doktor sudah pun memberinya sejenis ubat tahan sakit bagi mengelakkan dirinya daripada terus munt4h dan mengembalikan selera makan.

“Sekarang ini doktor dah check (periksa) dan bagi saya ubat yang sesuai dengan apa yang saya hadapi. Tadi pun dah selesai buat ujian Pengimejan Resonans Magnetik (MRI), jadi masih tunggu keputusan.

“Bila saya boleh keluar dari w4d itu belum tahu lagi. Sebab d0ktor masih pantau dan beritahu saya perlukan rehat secukupnya,” ujarnya.

Janna menerusi Instagram turut memuat naik hantaran memaparkan dirinya ketika ini berada di sebuah hosp1tal sambil menikmati hidangan sarapan pagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

“Selamat pagi. Saya baik tiada apa-apa perlu dirisaukan. Tirus kan muka? makan munt4h, makan munt4h. Itulah korang selalu kata saya gemuk sangat,” tulisnya.

Tidak lama dahuluu, Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner, 26, turut pernah dimasukkan ke hosp1tal kerana jangk1tan p4ru-p4ru selepas mengal4mi b4tuk selama seminggu.

Baru-baru ini, selepas bekas pengacara Melodi itu meraikan kejayaan sebagai Bintang Paling Popular, buah hatinya Dini Schatzmann ter.pak.sa dimasukkan ke sebuah pusat perub4tan akibat dem4m dan terkena jangk1tan kvman.

Antara komen-komen dari rakan artis:

Sumber: – K! ONLINE via newzpower

Perhatian! Pihak MAIBACA tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini