Lel4ki camp4k baby keluar dari tingkatan 6 tingkatan 6 rupanya inilah puncaknya…

GAMBAR SEKADAR HIASAN

Polis menah4n seorang lelaki di China selepas bayiny4 berusia satu tahun m4ut akibat terj4tuh dari tingkat enam, Jumaat lalu.

Suspek, Zhang, 29, didakwa membu4ng anaknya dari tingkat di rumahnya, Dazhou, Sichuan, selepas bertengkar mengenai wang.

Dalam kenyataan polis pada Sabtu lalu berkata, kejadian itu berlaku pada tengah malam Jumaat dan Zhang telah ditah4n reman untuk membantu siasat4n.

Ibu suspek, Qin, berkata, anak lelakinya yang bekerja sebagai pemandu e-hailing pulang ke rumah pada malam Jumaat dan bermain dengan mangs4 di ru4ng tamu.

Namun, Qin mula membebel mengenai masalah kewang4n yang dihadapi oleh Zhang kerana bimbang tidak dapat menyara cucu lelakinya itu.

Difahamkan, selain masalah kewangan, rumah tangga Zhang juga berdepan dengan masal4h.

Keadaan itu membuatkan Zhang bengang lalu mencetuskan pergaduh4n di antara mereka sebelum Zhang membu4ng mangsa keluar dari tingkap.

Qin menangis dan terus keluar menuruni tangg4 untuk mendapatkan mangs4.

Tiba di tingkat bawah, Qin mendapati mangsa sudah meningg4l dunia dan men4ngis memangku cucunya itu.

Sementara itu di media sosial, netizen meluahkan rasa simpati terhadap bayi berkenaan yang tidak semena-mena menjadi mangsa keada4n.

“Tak kira apa pun masalah korang, anak kecil itu tak bersalah,” kata netizen.

Sumber: Asia One via thenota

Perhatian! Pihak MAIBACA tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini