Khabar Duk̷a, M̷otosikal Terb̷abas, G̷adis Meningg̷al Dunia Selepas 5 Hari Bert̷arung Ny̷awa

Selepas lima hari bert4rung ny4wa, seorang gadis yang kema.langan selepas m0tosikal ditunggang terl4nggar lembu melintas jalan di Batu 14, Jalan Ulu Sepetang-Redang Panjang di Taiping, Ahad lalu meningg4l dunia.

Menurut laporan Harian Metro, mngsa Nur Sabrina Mat Rowi disahkan mengh3mbuskan naf4s terakh1r di Wad Unit Rawatan Rapi (ICU), H0spital Taiping tengahari semalam.

“Seekor haiwan dipercayai lembu secara tiba-tiba melintas jalan menyeb4bkan mngsa gag4l meng3lak haiwan itu lalu terb4bas ke tepi jalan selepas mel4nggarnya.

“Mngsa yang par4h di kep4la dan badan dikejarkan ke H0spital Taiping untuk rawatan, sebelum disahkan meningg4l dunia Jumaat lalu,” kata Ketua P0lis Daerah Taiping, Asisten Komisioner Osman Mamat.

Tambah Osman, mangsa berusia 20 tahun itu dalam perjalanan pulang ke rumah dari tempat kerjanya di Kamunting menghala Batu Kurau ketika kej4dian itu berlaku.

Ibu saudara Allahyarham turut berkongsi sebuah posting di laman Facebook yang terk3jut setelah mendengar khabar berita tersebut.

Rosma Mohd berkata, beliau tidak menyangka kunjungan ke rumahnya adalah pertemuan terakh1r mereka.

Terlalu muda, dah pun dij3mput Il4hi

“Baru hari raya pertama hari tu Dikna sekeluarga datang beraya rumah mak ayah. Senyap je bila Kakwa tanya Dikna minum air dah? Dia angguk jer tak s4ngka ter4khir tegur dia masa raya kat rumah mak ayah,” katanya.

Sumber : WB

Perhatian! Pihak MAIBACA tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini