Isteri kant0i cur4ng Dan sujvd di k4ki su4mi untuk mint4 ma4f

Seorang lelaki m4ut diti.k4m ketika sedang meluangkan masa berkaraoke dengan isteri 0rang yang juga merupak4n kekasih.ny4 di pusat karaoke. Pembu.nvhny4 tak lain dan tak bukan adalah su4mi kepada pasang4n cur4ngnya.

Dalam kejad4n yang berlaku pada Rabu 25 November 2020 di Sumatera Selatan, mangsa, Ario Fernando, , m4ut dalam keadaan yang mengerikan selepas ditl.k4m berulang kali oleh susp3k, Rivat Eka Putra, 43, suami kepada Yebi Abmi Efimi, 37.

Tidak lama selepas kejadi4n itu berlaku, suspek terus ditah4n polis. Gambar yang menunjukkan Yebi bersujud di kaki suaminy4, Rivat, dipercayai meminta maaf kerana cur4ng, juga viral di media sosial.

Difahamkan, motif pembu.nvh4n adalah disebabkan Rivat cemburu dengan Yebi. Rivat dikatakan sudah menghidu kecurang4n Yebi bersam4 Ario. Bahkan, mereka telah menjalink4n hubung4n selama lima bul4n.

Rivat pernah memberi peringat4n kepada Yebi untuk berhenti berbu4t demiki4n, tetapi isteriny4 tidak mengend4hkan amar4n tersebut.

Kemunc4knya, Rivat mengetahui isteriny4 sedang berdua-dua4n dengan Ario di sebuah pusat karaoke. Rivat terus pergi ke premis tersebut dan ternyat4 ben4r. Yebi sedang bersero.n0k dengan Ario dan pemandang4n itu membuatk4n Rivet ber4ng lalu nek4d bertind4k.

Susp3k meni.k4m mangs4 sehingg4 ceder4 par4h dan m4ut serta-merta di lokasi kejadi4n. Rivat dilaporkan meni.k4m ba.d4n Ario sebanyak tig4 k4li menggunak4n pi.s4u yang dibawany4. Berdasark4n gambar yang terseb4r, m4.y4t mangs4 mengalami luk4 par4h di bahagian leh3r. – Agensi

sumbER: THE NOTA\

Perhatian! Pihak MAIBACA tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini