ꜱᴀʏᴜ, ᴍ0ᴛᴏꜱɪᴋᴀɪ ᴅɪʀᴇᴍᴘᴠʜ ᴋᴇʀᴇᴛᴀ, ᴀɴᴀᴋ ɢᴀᴅɪ$ ᴍɴɪɴɢɢᴀɪ ᴅᴜɴɪᴀ ᴅɪꜱɪꜱɪ ᴀʏᴀʜ ᴛᴇʀᴄɪɴᴛᴀ. ᴀʟ-ꜰᴀᴛɪʜᴀʜ

BALlK PULAU – Seorang penungg4ng mot0sikal m4ut selepas terb4b1t dalam kemal4ngan dengan sebuah kereta di persimpangan l4mpu isy4rat.

di JaIan TeIuk Kumbar di sini pagi Jumaat. Dalam kej4dian jam 9.40 pagi, m4ngsa, Nooraslinda Musa, 26, mningg4I dun1a di temp4t kej4dian aklbat keced3raan p4rah di kep4la.

Mngsa yang memb0nceng mot0sikal Honda EX5 yang ditungg4ng bapanya dalam perj4lanan mengh4la ke Bayan Lepas dari TeIuk Kumbar sebelum sebuah kereta Toy0ta Avanza dikatakan terl4nggar kender4an mereka dari arah bel4kang.

Aklbat kej4dian itu, m4ngsa dan bapanya terpeIanting di atas jaIan raya manakala pem4ndu kereta berusia 52 tahun hanya meng4lami keced3raan ring4n.

Peg4wai 0perasi BaIai B0mba dan PenyeIamat Seri Balik PuIau, Zaiful Arif Mat Ariffin berkata, piihaknya menerima panggil4n kej4dian itu jam 9.55 pagi dan segera bergeg4s ke l0kasi kej4dian.

Menurutnya, ketika sampai di kaw4san kemal4ngan itu mendapati, penunggang m0tosikal berada dalam kead4an tertiar4p di atas jaIan manakala pem4ndu kereta mengaIami ced3ra ring4n.

“Pasukan perub4tan yang turut berada di l0kasi kej4dian menges4hkan m4ngsa sudah mninggaI duniia. “M4yat m4ngsa dibawa ke Uniit F0rensik H0spital Balik PaIau untuk bed4h sia$at,”katanya ketika dihubungi Sinar Harian di sini pada Jumaat.

Sumber:sinarharian via caramohon

Perhatian! Pihak MAIBACA tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini